Üdvözöljük
Cégünkről
Csapatunk
Elérhetőségeink

ÜDVÖZÖLJÜK!

Cégünk, a Software Translations, melyet Denis Supersac, az SAP AGTM egykori SAP-tanácsadójaTM alapított 1995-ben, fordítással foglalkozik, szakterülete a többnyelvű projektek menedzselése az SAP rendszerekTM és más vállalatirányítási szoftverek implementálása során.

A Software Translations 550 szakfordítót foglalkoztat az SAPTM, az OracleTM, a PeopleSoftTM, a BaanTM és a JD EdwardsTM rendszerek területén, akik eddig több mint 50 millió szót fordítottak le 20 nyelvre. Kifogástalan minőségű fordítás, versenyképes, alacsony díjszabás és a helyszínen végzett informatikai szakfordítás: ez csupán néhány mindazon szolgáltatások közül, amelyeket a Software Translations biztosít az SAP R/3TM rendszereket üzemeltető bármely vállalat nemzetközi tevékenységéhez.

Íme néhány ügyfelünk: ha Ön is közéjük szeretne tartozni, kérjük, szolgáljon némi információval az SAP R/3TM fordítási projektjéről.

Ha kívánja, szívesen elküldjük Önnek az SAP-felhasználóktólTM származó referenciákat, valamint a fordításaink minőségéért kezeskedő projektvezetők elérhetőségét.

Szeretettel üdvözöljük webhelyünkön és jó böngészést kívánunk!