Üdvözöljük
Cégünkről
Csapatunk
Elérhetőségeink


A SOFTWARE TRANSLATIONS


Stratégia

Vállalati stratégiánk az, hogy felkutassuk és alkalmazzuk a világ legjobb fordítóit, akik közvetlenül hozzájárultak az SAP R/3 rendszerTM sikeréhez az SAP AGTM és ügyfelei körében.

Mivel szakértőink és erőforrásaink a világszerte megtalálhatók, a nap 24 órájában az Ön igényeinek kielégítésén dolgozunk.

A többnyelvű projektek vezetőiből, valamint lektorokból és fordítókból álló nemzetközi hálózatunknak köszönhetően maximális hatékonyságot biztosítunk.

Munkatársaink az öt nagy tanácsadó cégnél és azelső 500 vállalatnál dolgoztak, ahol egyedülálló tapasztalatokat szereztek.


Célunk

A Software Translations célja az, hogy kiváló minőségű szolgáltatásokat biztosítson az informatikai szakfordítás, honosítás és tanácsadás területén az SAP R/3TM, OracleTM, PeopleSoftTM, BaanTM és JD EdwardsTM rendszereket üzemeltető nagyvállalatok számára. Emellett igyekszünk a lehető legjobb árakat garantálni ügyfeleink számára.

Szakértői segítséget nyújtunk a vállalat mindenfajta egyedi belső dokumentációs feladataihoz is.

Cégünk a világ minden táján elismert, amelyet ügyfeleink elégedettsége, a dokumentumok bizalmasságának tisztelete és a szakmai munka iránti elkötelezettségünk alapoz meg.