Αρχική σελίδα
Η εταιρεία
Η ομάδα μας
Επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Η Software Translations ιδρύθηκε το 1995 από τον Denis Supersac, πρώην σύμβουλο SAPTM της SAP AGTM. Η Software Translations είναι μεταφραστική εταιρεία που ειδικεύεται στην πολυγλωσσική διαχείριση έργων για την εφαρμογή συστημάτων SAPTM και άλλων επιχειρησιακών πακέτων λογισμικού.

550 μεταφραστές με εξειδίκευση στη SAPTM, την OracleTM, την PeopleSoftTM, τη BaanTM, την JD EdwardsTM, περισσότερες από 50 εκατομμύρια λέξεις μεταφρασμένες σε 20 γλώσσες, άψογη μεταφραστική ποιότητα, χαμηλές, ανταγωνιστικές τιμές, μεταφραστές με εξειδίκευση στην πληροφορική που εργάζονται στον χώρο σας: αυτές είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Software Translations για τις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες οποιασδήποτε εταιρείας αναπτύσσει συστήματα SAP R/3TM.

Σας παραθέτουμε εδώ ένα μικρό δείγμα του πελατολογίου μας: για να προστεθείτε κι εσείς σ' αυτόν τον συνεχώς διευρυνόμενο κατάλογο, παρακαλούμε δώστε μας στοιχεία για τη μετάφραση του έργου σας SAP R/3TM.

Εάν μας το ζητήσετε, θα χαρούμε να σας στείλουμε συστάσεις χρηστών SAPTM καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας υπευθύνων έργου που θα βεβαιώσουν την ποιότητα των μεταφράσεών μας.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας!