Αρχική σελίδα
Η εταιρεία
Η ομάδα μας
Επικοινωνήστε μαζί μας


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Στρατηγική

Η εταιρική στρατηγική μας είναι να εντοπίζουμε και να απασχολούμε τους καλύτερους μεταφραστές στον κόσμο που έχουν συμβάλει άμεσα στην επιτυχία του συστήματος SAP R/3TM στη SAP AGTM και στους πελάτες της.

Επωφελούμενοι από ειδικούς και πηγές που αναπτύσσονται στρατηγικά σε όλο τον κόσμο, εργαζόμαστε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας.

Χάρη στο διεθνές μας δίκτυο πολύγλωσσων υπευθύνων έργου, αναθεωρητών και μεταφραστών, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Όλα τα μέλη της ομάδας μας έχουν εργαστεί με τις Πέντε Μεγάλες εταιρείες συμβούλων και τις 500 κορυφαίες εταιρείες, όπου έχουν αποκτήσει απαράμιλλη πείρα.


Σκοπός

Ο στόχος της Software Translations είναι να προσφέρει στις μεγάλες εταιρείες που αναπτύσσουν SAP R/3TM, OracleTM, PeopleSoftTM, BaanTM και JD EdwardsTM υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στη μετάφραση, την παραμετροποίηση και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κλάδο της πληροφορικής. Στόχος μας είναι επίσης να εγγυηθούμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για τους πελάτες μας.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε βοήθεια από ειδικούς σε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την ενδοεταιρική τεκμηρίωσή σας.

Η παγκόσμια φήμη μας βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών μας, στο σεβασμό του εμπιστευτικού χαρακτήρα των εγγράφων σας και στη δέσμευσή μας για επαγγελματισμό.