Onthaal
In een paar woorden
Ons team
Contacteer ons

WELKOM!

Software Translations werd opgericht in 1995 door Denis Supersac, voormalig SAP-consultantTM bij SAP AGTM. Software Translations is een vertaalbedrijf , gespecialiseerd in projectmanagement in verschillende talen voor de implementering van SAP-systemenTM en andere bedrijfssoftwarepakketten.

550 vertalers, gespecialiseerd in SAPTM, OracleTM, PeopleSoftTM, BaanTM, JD EdwardsTM, hebben reeds meer dan 50 miljoen woorden vertaald in 20 talen, een ongelooflijke vertaalkwaliteit tegen een lage, competitieve prijs. Onze IT-vertalers werken on-site in uw onderneming. Dit zijn slechts enkele services die Software Translations aanbiedt voor de internationale operaties van het deploying van SAP R/3 systemenTM.

Hier vindt u een greep uit ons klantenbestand: om in deze groeiende lijst te komen geeft u ons gewoon de gegevens van uw SAP R/3TM vertaalproject.

Op uw vraag sturen we u graag referenties van SAP-gebruikersTM en contactgegevens van projectmanagers die vouch for de kwaliteit van onze vertalingen.

Veel plezier op onze site!