Onthaal
In een paar woorden
Ons team
Contacteer ons


OVER SOFTWARE TRANSLATIONS


Strategie

De strategie van onze onderneming bestaat erin de beste vertalers ter wereld te zoeken, die rechtstreeks hebben bijgedragen tot het succes van het SAP R/3 systeemTM voor SAP AGTM en haar klanten.

??Benefiting from experts en resources die strategisch zijn deployed over heel de wereld, werken we 24 uur per dag om aan al uw behoeften tegemoet te komen.

Dankzij ons internationaal netwerk van meertalige projectmanagers, revisors en vertalers kunnen we maximale efficiëntie waarborgen.

Alle leden van ons hebben voor de "Big Five"-consultingfirma's en "Top 500"-ondernemingen gewerkt, waar ze ongeëvenaarde ervaring hebben opgedaan.


Doelstelling

De doelstelling van Software Translations bestaat erin hoogkwalitatieve services in IT-vertalingen, localisation en consulting aan te bieden aan grote ondernemingen die SAP R/3TM, OracleTM, PeopleSoftTM, BaanTM of JD EdwardsTM deploying. Het is ook onze bedoeling de best mogelijke prijzen voor onze klanten te waarborgen.

We geven u deskundig advies over alle interne documentatietaken die uniek zijn aan uw onderneming.

Onze wereldwijde reputatie is gebaseerd op klanttevredenheid, ons respect voor de vertrouwelijkheid van uw documenten en ons toegewijd professionalisme.