Onthaal
In een paar woorden
Ons team
Contacteer ons

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Denis Supersac

Algemeen directeur

Postgraduaatsdiploma Duits aan de Universiteit van Nantes (Frankrijk), vertaler/tolk, voormalige in-house vertaler bij SAPTM in Walldorf, Duitsland van 1987 tot 1992, trainer en consultant (financiële applicaties) bij SAP FrankrijkTM, Denis SUPERSAC is de oprichter van SOFTWARE TRANSLATIONS. Zijn ervaring in SAP-vertalingenTM gaat van gebruiks- tot systeemdocumentatie in ALLE COMPONENTEN. In 1989 was Denis Supersac één van de 4 medewerkers in het hoofdkantoor van SAP AGTM die een speciale bonus kregen voor de hoge kwaliteit van hun werk, die alle verwachtingen van de werkgever overtrof.

Hij voert de taken uit van Algemeen directeur en coördineert projecten over heel de wereld.

   


   

James Kellogg

Communicatiemanager
American Projects Manager

Als communicatiemanager met diploma boekhouden en bedrijfsadministratie heeft James Kellogg meer dan 10 jaar succesvolle ervaring op het vlak van internationaal projectmanagement en human resources management in belangrijke consultingfirma's waaronder Accenture, Deloitte & Touche en Ernst & Young.
Als specialist in IT consulting en recrutering heeft hij een databank opgebouwd van professionele SAP-consultantsTM in 70 landen.
 
Hij heeft vele SAP-projectenTM geleid in Mexico, Brazilië, Canada en de USA.

James is ook verantwoordelijk voor het conceptualiseren en ontwikkelen van strategische overeenkomsten.

  

Javier Gutiérrez Jiménez

European Projects Manager

Met een vertalers- en tolkdiploma (Engels, Frans en Spaans) van de Universiteit van Granada heeft Javier Gutiérrez sinds 1995 gewerkt als projectmanager, editor en vertaler voor belangrijke localisationfirma's.
Aan de Universiteit van Madrid heeft Javier technische vertalingen en gebruik van vertaaltools gedoceerd. Hij heeft een rijke ervaring in ERP, CRM en SCM-applicaties (OracleTM, SAPTM, SiebelTM) en e-business (BroadVisionTM).
Met ervaring in het leiden van complexe projecten met meer dan 20 projectmanagers was hij verantwoordelijk voor de vertaling van Microsoft Office XP in drie talen, waarbij hij de enorm strakke deadlines van 's werelds belangrijkste softwareproducent respecteerde.

Hier bij Software Translations is Javier verantwoordelijk voor de Europese projecten en de kwaliteitscontrole.