Αρχική σελίδα
Η εταιρεία
Η ομάδα μας
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Denis Supersac

Διευθύνων Σύμβουλος

Μεταπτυχιακές σπουδές στη γερμανική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Nantes (Γαλλία), μεταφραστής/διερμηνέας, πρώην μεταφραστής στην εταιρεία SAPTM στη Walldorf της Γερμανίας από το 1987 έως το 1992, εκπαιδευτής και σύμβουλος (οικονομικές εφαρμογές) στη SAP FranceTM, ο Denis SUPERSAC είναι ο ιδρυτής της SOFTWARE TRANSLATIONS. Η πείρα του στις μεταφράσεις SAPTM περιλαμβάνει τεκμηρίωση χρήστη και συστήματος σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Το 1989, ο Denis Supersac ήταν ένας από τους 4 υπαλλήλους στα κεντρικά γραφεία της SAP AGTM που έλαβε ειδικό πριμ για την υψηλή ποιότητα της δουλειάς του η οποία ξεπέρασε τις προσδοκίες του εργοδότη του.

Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και συντονίζει έργα σε όλο τον κόσμο.

James Kellogg

Διευθυντής Επικοινωνίας
Διευθυντής Αμερικανικών Έργων

Ο James Kellogg, Διευθυντής Επικοινωνίας με πτυχίο στη Λογιστική και στη Διαχείριση επιχειρήσεων, έχει στο ενεργητικό του 10 χρόνια επιτυχούς διαχείρισης διεθνών έργων και διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού σε κορυφαίες εταιρείες συμβούλων όπως η Accenture, η Deloitte & Touche και η Ernst & Young.
Ως ειδικός στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στην πρόσληψη προσωπικού στον κλάδο της τεχνολογίας πληροφοριών, έχει αναπτύξει μια βάση δεδομένων από επαγγελματίες συμβούλους SAPTM σε 70 χώρες.

Έχει διαχειριστεί πολλά έργα SAPTM στο Μεξικό, τη Βραζιλία, τον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Ο James είναι επίσης υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη στρατηγικών συμμαχιών.

  

Διευθυντής Ευρωπαϊκών Έργων

  

Javier Gutiérrez Jiménez

Διευθυντής Ευρωπαϊκών Έργων

Ο Javier Gutiérrez είναι πτυχιούχοςμετάφρασης και διερμηνείας (Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά) του Πανεπιστημίου της Γρανάδας, και από το 1995 εργάζεται ως υπεύθυνος έργου, επιμελητής και προϊστάμενος μεταφραστής σε κορυφαίες εταιρείες παραμετροποίησης.
Ο Javier έχει διδάξει τεχνική μετάφραση και χρήση μεταφραστικών εργαλείων στο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης. Έχει μεγάλη πείρα σε εφαρμογές συστημάτων διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP), διαχείρισης σχέσεων πελατείας (CRM) και διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (SCM) (OracleTM, SAPTM, SiebelTM), καθώς και ηλεκτρονικού επιχειρείν (BroadVisionTM).
Με εμπειρία στη διαχείριση πολύπλοκων έργων όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 20 υπεύθυνοι έργου, έχει επιβλέψει τη μετάφραση του Microsoft Office XP σε τρεις γλώσσες, τηρώντας τα εξαιρετικά στενά χρονικά περιθώρια του κορυφαίου κατασκευαστή λογισμικού στον κόσμο.

Στη Software Translations, ο Javier είναι υπεύθυνος ευρωπαϊκών έργων και ποιοτικού ελέγχου.